Momtivation Community Grupe

Drage super-mame,

Uz besplatne, treninge i recepte sudjelujte u našim grupama gdje možete pitati, komentirati, lajkati, dati savjet, staviti svoj recept….

Znamo koliko je izazovno biti mama.

Svi znamo da uvijek stavljate svoju obitelj na prvo mjesto, a svoje potrebe često stavljate sa strane.

Uz brigu o djeci, kućanstvu i svim obavezama koje svakodnevno ispunjavate, ponekad jednostavno nema dovoljno vremena za vas same.

Zato vas pozivamo da se pridružite besplatno Momtivation Community – zajednici stvorenoj posebno za mame poput vas koja funkcionira baš kao facebook grupe…

Ovdje ćete pronaći podršku, inspiraciju i vrhunske savjete koje će vam pomoći da krenete s programom i uspješno ga pratite bez odustajanja!

U Momtivation Community Grupama, možete:
✅ Pronaći Mame Poput Vas: Upoznajte druge mame koje prolaze kroz slične izazove. Podijelite svoje priče, pitanja i iskustva.


✅ Saznati Kako Pronaći Vrijeme Za Sebe: Naučite kako pronaći dragocjene trenutke samo za sebe, bilo da se radi o vježbanju, opuštanju ili obnovi energije.


✅ Zdravije Obroke za Vas i Vašu Obitelj: Otkrijte savjete drugih mama za brzu i zdravu prehranu za cijelu obitelj, čak i kada vam je dan prepun obaveza.


✅ Recenzije Proizvoda i Savjeti za Djecu: Dijelite svoja iskustva s proizvodima i dobijte savjete o roditeljstvu od drugih mama.


✅ Sudjelujte u Izazovima: Pridružite se našim izazovima i zajedno radite na postizanju svojih ciljeva.


✅ Pružite i Primite Podršku: Budite tu za druge mame i primite podršku kada krenete s vježbanjem, zdravijom prehranom ili bilo kojim pozitivnim promjenama u svom životu.


Ne dopustite da vas svakodnevni stres i obaveze stave na posljednje mjesto. Pridružite se Momtivation Community Grupama i postanite dio zajednice koja vas razumije i podržava.

Funkcionira baš jednostavno!

Vaša podrška i vaše iskustvo su dragocjeni, i zajedno možemo pomoći jedne drugima.

Zajedno smo jače!

S ljubavlju,
Momtivation Team

Kliknite na link ispod i pridružite nam se i pročitajte što druge mame pišu 👇

Početna
Fitness
Recepti
Zajednica
Profil